Hirdetés

Samsung-Tidal megállapodás: kiszúrnak azzal, akinek régebbi tévéje van

58 millió dal és 240 000 órányi zenei videó érkezik a 2017-es vagy annál újabb Samsung tévékre, méghozzá a Tidal szolgáltatás révén.

A világ egyik legnagyobb online zenei streamszolgáltatását nyújtó Tidal bejelentette, hogy megállapodtak a Samsunggal, ennek köszönhetően pedig a dél-koreai vállalat televízióin megjelenik a Tidal alkalmazás. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek révén a tévék felhasználói elérhetik közvetlenül a Tidal adatbázisában megtalálható 58 millió, jó minőségű, nagy felbontású dalt, illetve a mintegy 240 000 órányi, szintén nagy felbontású audiovizuális tartalmat, azaz például videoklipeket, koncertfelvételeket, turnéfilmeket.


[+]

Ez akár komoly, vásárlást is befolyásoló tényező lehet a zenekedvelők számára. Az applikáció megjelenik a régebbi Samsung okostévéken is, viszont üröm az örömben, hogy csak a 2017-es, illetve az annál újabb modelleket érinti ez a bejelentés. Azaz hiába van valakinek 2015-ös vagy 2016-os Tizen-alapú Samsung okostévéje, azon nem élvezheti a Tidal áldásait, mert a vállalat nem adja ki az ehhez szükséges megfelelő frissítéseket.

Előzmények

Hirdetés