Hirdetés

Sparco versenykormány-replika a Thrustmaster műhelyéből

Az Xbox One és PC kompatibilis játékvezérlő komoly darabnak ígérkezik, nem is lesz olcsó.

A Thrustmaster elkészítette legújabb játékvezérlőjét, avagy kormány-pedál szettjét, aminek neve nemes egyszerűséggel TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod lett. A kormány nem egyszerűen csak nevében idézi a nagynevű olasz céget, hanem a két cég, a Thrustmaster és a Sparco együttműködési megállapodást kötöttek és ez a termék az első, ami az első mérföldkő, mely a közös munka során született.


[+]

Előre bocsátanánk, hogy most sem filléres kiegészítőről beszélünk, hanem egy 700 euróba kerül csomagról, így nyilván azoknak lesz érdemes rá beruházni, akik nem csak hobbi szinten vannak jelen a virtuális autóversenyzés világban. Az áráért cserébe megkapjuk a Sparco P310 1:1 méretarányú (ez 31,5 cm-es átmérőt jelent) valósághű másolatát 14 gombbal és egy négyirányú joystickkel. A rendszer lelke a gyártó saját fejlesztésű, 40 wattos erő-visszacsatolásos rendszere dolgozik a vállalat egyedi, szabadalmaztatás alatt álló szervomotor-hűtőrendszerével. Természetesen gondoskodtak a programozhatóságról, a beállítások mentésére szolgáló belső memóriáról is.


[+]

A kormányzás állítható 270 és 1080 fok között és ugyanígy testreszabható a csomag részeként érkező 3 pedálos T3PA pedálszett is. A rendszer tovább bővíthető a TH8A váltóval is, ez alapesetben nem jár hozzá, nem úgy, mint a 86%-os hatásfokú, 400 wattos Turbo Power tápegység, ami valóban egy feltöltőt idéz.


[+]

A Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod  előrendelése megkezdődött, az ára pedig az említetteknek megfelelően 700 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés