Hirdetés

Threadripperre való az új Dark Rock Pro

A be quiet! Dark Rock 4 hűtőjének új változata a Socket TR4 foglalatra, illetve az AMD HEDT processzorainak széles kupakjára készült.

Új modellel bővült az általunk is tesztelt be quiet! Dark Rock 4 hűtőcsalád: a most bejelentett, Dark Rock Pro TR4, mint nevéből is látszik, az AMD Ryzen Threadripper processzorokhoz készült, ennek megfelelő felfogatást és az ilyen CPU-k hőelosztó kupakjával kompatibilis méretű talpat kapott.


[+]

A 250 watt hőmennyiség elszállítására is képes dupla torony nem sok mindenben különbözik egyébként már bemutatott testvérétől, hiszen a talpat leszámítva nem nagyon változtattak rajta. A méreteket illetően 163 x 136 x 146 mm-re, a tömegnél pedig 1180 grammra számíthatunk, a hőenergia szállítását pedig hét darab, 6 mm átmérőjű hővezető cső végzi. A 87 eurós ajánlott árral rendelkező készülék dobozában most is két ventilátor lapul a gyártó Silent Wings sorozatából, az egyik 120, a másik 135 mm-es méretezéssel. Ha mindkettő üzemel, akkor a be quiet! 24,3 dB(A)-es maximális zajszintet ígér.

Előzmények

Hirdetés