Hirdetés

Világítás nem, vezeték nélküli kapcsolat viszont került a Thermaltake W1-be

A 2,4 GHz-en, Bluetoothon, illetve kábelen keresztül is használható periféria Cherry MX kapcsolókat és csuklótámaszt is kapott.

A Thermaltake bemutatta legújabb beviteli eszközét, méghozzá egy vezeték nélküli mechanikus billentyűzet képében, amely a W1 Wireless elnevezést kapta. A 442 x 222 mm alapterületű eszköz véleményünk szerint kicsit logiteches dizájnt kapott, a képeken is látható csuklótámasz viszont nem leválasztható, így ha szűkös a hely az asztalunkon, akkor nem a Thermaltake újdonsága lesz a legjobb választás.


[+]

A PBT kupakok alatt modelltől függően Cherry MX Blue vagy Red kapcsolókat találunk, ami a mechanikus billentyűzetek piacán annyira nem is szokatlan, ennél érdekesebb a csatlakozás módja. A mellékelt, 1,5 m hosszú USB Type-C kábel segítségével vezetékes billentyűzetként is használhatjuk a W1 Wireless-t, de választhatjuk a 2,4 GHz-es, illetve a Bluetooth kapcsolatot is, amelyek dedikált kapcsolót is kaptak a Game Mode billentyű, a némító gomb és a hangerőállító tárcsa mellett.


[+]

A billentyűzet két darab AA elem vagy akkumulátor segítségével látható el energiával, amelyeket 2,4 GHz-es kapcsolat esetén másfél, Bluetooth használata mellett pedig két és fél hónap után kell majd cserélnünk vagy töltenünk.

A Thermaltake W1 Wireless már rendelhető a gyártótól, vételára 110 dollár, ami nagyjából 33 000 forintot jelent.

Előzmények

Hirdetés