Hirdetés

HDD dokkolóval érkezik a Thermaltake V3 BlacX Edition háza

A Thermaltake 2009 végén mutatta be először a V3 Black Edition PC házat, mely most egy új kiegészítővel és egy apró újítással megspékelve BlacX Edition névvel kerül újból a piacra.


[+]

A legfontosabb változás, hogy a kívül-belül feketére fényezett ház tetejére a tervezők egy SATA dokkolót szereltek, mely függőleges helyzetben fogadja a 2,5 és 3,5 hüvelykes tárolókat, legyen az SSD, HDD vagy HHD. A dokkoló miatt az acélból készült gépház mérete is megváltozott. Egészen pontosan 473 x 190 x 445,6 mm-es méretekről van szó, vagyis 15,6 mm-rel lett magasabb az elődhöz viszonyítva, de tömege változatlanul 4,8 kg.


[+]

A másik apró változás, hogy az előlapi I/O panelen található két darab USB port egyike már 3.0-s verziójú, míg a másik 2.0-s maradt. Ezeket leszámítva teljes mértékben a régi V3 Black Edition modellel van dolgunk, így például az előlapon négy 5,25”-es és egy 3,5”-es meghajtóhelyet találunk, belül pedig további négy 3,5"-es és egy 2,5"-es bővítőhely áll a rendelkezésünkre. A tápegység a ház aljában kaphat helyet, aminek ventilátora előtt porszűrő feszül, akárcsak az 5,25"-es meghajtóhelyek előtt, amire a perforált előlap miatt van szükség.


[+]

A szellőzés elősegítésére összesen öt darab 120 mm-es ventilátorhely áll rendelkezésre. Ebből a hátsó hely gyárilag foglalt (ide egy darab 120 mm-es, 1000 rpm fordulatszámú ventilátor került 16 dBA-es zajkeltéssel), a többibe a felhasználó igény szerint rakhat légkavarókat.

A Thermaltake V3 BlacX Edition ház ára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés