Hirdetés

Thermaltake Riing ventilátorok vízhűtésekhez

A tajvani multi üdvöskéi sem a külcsín, sem a szolgáltatások, sem pedig az árcédula tekintetében nem tartoznak a konszolidált kategóriába.

A Thermaltake legújabb, statikus nyomásra kihegyezett ventilátorai a Riing Quad széria égisze alatt érkeztek, és elsősorban vízhűtések radiátoraira szánták őket. A 120 és 140 mm-es változatokban gyártott, folyadékcsapágyas légkavarók természetesen PWM-es vezérléssel rendelkeznek; míg a kisebbik variáns percenkénti fordulatszáma 500 és 1500 között szabályozható, addig a nagyobbik az 500 és 1400 rpm közti tartományban fogható munkára. Előbbi legfeljebb 40,9 cfm légszállításra képes 25 dB(A) zajterhelés mellett, az utóbbi hasonszőrű értékei pedig 60,17 cfm, illetve 26,1 dB(A).

(forrás: Thermaltake) [+]

Ahogy az ma már csak lenni szokott, a címezhető RGB világítás sem maradhatott ki, ami jelen esetben 54 darab diódát jelent, 4 zónán (kettő a motorfedő kupakon, kettő a rezgéscsillapító gumírozást viselő kereten) átívelve.


(forrás: Thermaltake)

A ventilátorok hármas pakkokban vásárolhatók meg, és a csomagok egy PWM/RGB kontrollert is tartalmaznak, amit alaplapunk egyik szabadon állomásozó USB 2.0 tüskesorára kell csatlakoztatnunk, s ha ez megvolt, már csak egy SATA kábelre van szükség az energiaellátáshoz. A szoftveres hátteret a TT RGB Plus applikáció adja, és a Razer Chroma, valamint az Amazon Alexa támogatása szintén biztosított.

A már egy ideje hazánkban is megvásárolható, fekete és fehér színben egyaránt elérhető, háromdarabos Riing Quad 12-es és 14-es készleteknek első blikkre igazából csak egy bajuk van, ez pedig az igen húzós áruk; közelítőleg 55 000 forintot kell értük leszurkolni a kasszánál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés