Hirdetés

TerraTec termékek moddereknek

A Mystify IT nevű termékcsaládnak számos tagja lesz, kezdve a különböző színű világítódiódáktól, a fluoreszkáló kábeleken át, egészen a processzor- és a merevlemezhűtőkig.

A Mystify IT! CPU Cooling nevű, Intel CPU-khoz kifejlesztett hűtő például egy golyóscsapágyas termék, amely rendkívül jó hővezető képességekkel rendelkezik. A különleges eljárással készített ventilátorok optimális légáramlást biztosítanak. A hűtőt egy 3,2 GHz órajelű Pentium 4-es processzor hűtésére is használhatjuk. Ez a konstrukció persze elérhető lesz az Intel P III Coppermine és Tualatin, az Intel Celeron és Celeron II, illetve az AMD Duron, Thunderbird és Athlon XP processzorok tulajdonosai számára is.

De említhetjük a Mystify IT! HDD Cooler nevű, rendkívül könnyen szerelhető és alacsony zajszintű merevlemezhűtőt, vagy akár a Mystify IT! Cold Light Catode típusú, hanggal irányított, különböző színű hidegfényű katódcsöveket is. Hab a tortán a Mystify IT! IDE ATA-133 kábel, amely 60 cm hosszú, javítja a házban a légáramlást, no meg ráadásul fluoreszkál is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés