Hirdetés

TerraTec: nagyobb tudás kedvezőbb áron

A TerraTec bejelentette, hogy Aureon 7.1 Universe hangkártyáját ezentúl GigaSampler GSIF2 és ASIO meghajtókkal szállítja, mégpedig a korábbinál jóval kedvezőbb, 169 eurós ajánlott végfelhasználói áron.

A VIA Envy24 HT hangprocesszorra épülő kártya számos szabványt (többek között DirectSound 3D, A3D, EAX és Sensaura 3D) támogat, emellett sokféle csatlakoztatási lehetősége miatt is jó vételnek bizonyulhat. A PCI csatolójú kártya hátulján négy analóg sztereó (24 bit, 192 kHz) és egy optikai digitális (44,1/48/96 kHz) kimenetet, valamint egy analóg sztereó bemenetet (24 bit, 96 kHz) találunk.

Az ár egy 5,25 hüvelykes rekeszbe szerelhető modult is tartalmaz, amely optikai és koaxiális digitális (44,1/48/96 kHz), illetve sztereó vonali (24 bit, 96 kHz) ki- és bemenetekkel szolgál; emellett mikrofon- és fejhallgató-csatlakozóval, valamint hardveres RIAA-adapterrel kiegészített lemezjátszó-bemenettel van ellátva. A hangrendszerhez InterVideo WinDVD 5 és Algorithmix Sound Rescue TerraTec Edition 2.0 szoftvereket mellékel a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés