Hirdetés

Terepszínű be quiet! légkavarók télre

A gyártó gondolt azokra, akik gépük szellőzésének kiépíteskor elszakadnának az unalmas feketétől.

A be quiet! bemutatta az idén januárban debütált Shadow Wings 2 ventilátor fehér változatát, ami - szóljanak hát a fanfárok - a Shadow Wings 2 White nevet kapta, és fröccsöntéssel készül. A 120, illetve 140 mm-es méretben érkező, házhűtéshez (airflow) optimalizált, puskacsapágyas légkavarók az első olyan tömeggyártott darabok a vállalat gondozásában, melyeket két színben is megvételre kínálnak.


[+]

A lapátok antivibrációs rögzítéssel rendelkeznek és gumírozott keret veszi őket körbe, így a zajterhelés teteje 15,9 dB(A). A kisebbik példányok maximális sebessége 1100, a nagyobbaké 900 fordulat percenként, és 3, valamint 4 tűs csatlakozóval egyaránt elérhetők a drágák, szóval választhatunk, hogy DC vagy PWM-es (alaplapi) vezérléssel fogjuk őket munkára. Rögzítésük nem kíván csavarhúzót, csak a kis bakokat kell a furatokba pattintanunk.


[+]

A 3 év garanciával megtámogatott, hópihe Shadow Wings 2-esek szeptember elején jelennek meg az európai kereskedések polcain, de az Egyesült Államokban élő barátainknak októberig várniuk kell. Míg a 3 tűs verziókért 16 és 18, addig a szabályozható modellekért 17 és 19 eurót kérnek majd a pénztárnál.

Előzmények

Hirdetés