Hirdetés

Terepmintás notebook, alaplap és VGA az MSI-től

A tegnap óta elérhető Ghost Recon: Wildlands című játék megihlette a gyártót, így a Camo Squad promóció keretén belül az egyedi, terepmintás hardvereihez témába vágó ajándék is jár.

Tegnaptól elérhető a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands c. alkotás, amelyet bizonyára nagyon várt már a sorozat rajongótábora. Az igazán elvakult kedvelők számára az MSI viszont témába illő hardvereket is kínál, némelyiket számos ajándékkal megtoldva, melyeket Camo Squad Edition névvel látott el. Ezek között van alaplap, videokártya, notebook, sőt mini PC is, de nem kell teljesen új fejlesztésekre gondolni, már meglévő termékekre húzták rá a terepmintás dizájnt.


[+]

A VGA például a Gaming családból származó 6 GB-os GTX 1060, és nincs ez másképp a Z270-es alaplap esetében sem, ami szintén ismerős lehet, valamint a Trident 3 PC sem ismeretlen előttünk. Notebookból kétfélét kínálnak, a GE62VR 7RF és 7RE modelleket, előbbit GTX 1060, utóbbit GTX 1050 GPU-val, de ennél pontosabb specifikációk nem ismertek. Mindegyik termékhez jár valamilyen ajándék, van amelyikhez több is. A leggazdagabb ebből a szempontból a két notebookcsomag, amelyekhez a Ghost Recon: Wildlands játékon és az extra tartalmat biztosító Season Pass kiegészítésen felül jár még terepmintás kulacs, dögcédula, terepmintás SteelSeries egérpad, valamint egy szintén terepmintás hátizsák is. Ezt követi a Trident 3 Camo Squad, amihez a játékon kívül szintén mellékelik az ajándék hátizsákot, és egy SteelSeries kontroller is a csomag része. Az alaplap és a VGA már szegényesebb, előbbihez jár csak az alapjáték, a másodikhoz viszont csak a Season Pass dukál.

Fontos megjegyezni, hogy az egyes termékekhez járó, alapjáték és/vagy Season Pass letöltésére jogosító kód csak 2017. június 30-ig érvényesíthető, így aki ezt követően vásárol, lemaradhat a bundle játékról. Sajnos az MSI ajánlott végfelhasználói árakat nem közölt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés