Hirdetés

Téli álcát öltött az ASUS TUF SaberTooth Z97 Mark S alaplap

Az ASUS H97 és Z97 vezérlőhídra épülő alaplapjai, köztük a TUF sorozatba tartozó Sabertooth modellek is, amelyek rögtön az induláskor kétféle, Mark 1 és Mark 2 kivitelben is elérhetőek voltak. Később, az idei Computex kiállításon a tajvani gyártó bemutatta a Sabranco fedőnevű modellt is, ami fehér nyomtatott áramköri lappal és sarkvidéki terepmintás páncéllal kényeztette a látogatókat az üveglap mögött.


[+]

A gyártó számos pozitív visszajelzést kapott a koncepcióval kapcsolatban, ezért úgy döntöttek, hogy a Sabrancoból megvásárolható terméket csinálnak, amit végül Mark S jelöléssel láttak el. Ami a technikai paramétereket illeti, az újdonság lényegében a nyáron bemutatott Mark 1 változattal egyezik meg teljes mértékben (beleértve a TUF sorozat jellemzőit), de csupán korlátozott példányszámban lesz elérhető, és mindegyik elkészített darab sorszámozott lesz.


[+]

A gyártó kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az idő előrehaladtával a fehér szín ne sárguljon meg, így évek múlva is a gyári fényében pompázhat. A sorszám mellett a hátoldalra Computex-en látott két tradicionális kínai karakter is felkerül, aminek jelentése "tigris szellem", amivel a termékben lakozó erőt akarják sugallni.


[+]

Reméljük, hazánkba is eljut pár darab a limitált alaplapból, aminek ára egyelőre nem ismert, de várhatóan a Mark 1 verzió feletti lesz valamivel, természetesen 5 év garanciával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés