Hirdetés

Xtreem DDR5 tuningmemóriák a Team Group égisze alatt

A gyártó igényes bordázatokkal szállított újdonságai 32, továbbá 48 GB-os csomagokban kerülnek polcokra, és sebességük plafonja 8200 MT/s.

A Team Group legfrissebb DDR5 memóriái a T-Force Xtreem nevet kapták, és brosúrájuk elég korrekt tuningolhatóságot ígér. A 2 x 16, illetve 2 x 24 GB-os készletekben választható RAM-ok effektív órajel tekintetében 7600, 8000, valamint 8200 MHz-ig nyújtózkodnak (noha az utóbbi frekvencia csak 48 GB-os pakk esetén érhető el), amely értékekhez CL 36-os, CL 38-as és újfent CL 38-as primér ídőzítések tartoznak.


[+]

A konstrukció chipjein visszafogott megjelenésű, 2 mm vastagságú, homokfúvott és eloxált alumíniumbordák pihennek, amik ellenállnak a savaknak, korróziónak, meg persze az áramot sem vezetik. Az Intel XMP 3.0 és AMD EXPO profilok egyaránt támogatottak, és bár árakat egyelőre nem közöltek, az élettartamra szóló garancia ténye bizonyos.


[+]

A majd Amazonon és Neweggen keresztül megvásárolható kitek a hónap végén debütálnak az Amerikai Egyesült Államokban, de a többi földrajzi régió piaci startját nem említették.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés