Hirdetés

Team Group pendrive Teslánk biztonsági rendszeréhez

A négyféle kivitelben gyártott, strapabíró terméket kimondottan a Tesla Model 3, Y, S és X típusú autók Őrszem (Sentry) üzemmódjához szánták.

A Team Group néhány héten belül indítja legújabb, Model T névre keresztelt pendrive-ját, amelyet elsősorban elektromos járművek fedélzeti kameráihoz terveztek, és 64, 128, 256 illetve 512 GB-os kapacitással készül.


[+]

Az 5 Gbps-os USB 3.2 Gen 1 Type-A csatlakozóval érkező, cinkötvözet burkolattal rendelkező adattár ujjbegyünkhöz simuló formáját már láthattuk a korábban a vállalat kínálatában, és míg legkisebb változata 100, addig nagyobb tárhelyméretű testvérei 140 MB/s-os szekvenciális olvasást ígérnek leendő gazdáiknak. A COB (Chip on Board) technológiának hála a 40 mm hosszú, 15 mm mély, valamint 10 mm vastag, mérlegen 8 grammot nyomó konstrukció víz-, por-, továbbá ütődésálló, és a 0-tól 70 °C-ig terjedő környezeti hőmérséklet-tartományban fogható munkára.


[+]

Az egyelőre kérdéses árképzésű, élettartamra szóló garanciával szállított megoldás először az Egyesült Államokban jelenik majd meg június elején, és a Neweggen is elérhető lesz az Amazonon kívül.


[+]

Előzmények

Hirdetés