Hirdetés

Jön a Targus USB 3.0-s, univerzális notebookdokkolója és -töltője

Múlt héten mutattuk be a Targus USB 3.0 Dual Video Adaptert, mely a DisplayLink DL-3900 chipsetre építkezve két külső megjelenítő USB porton való csatlakoztatását teszi lehetővé, azonban már akkor is említettük, hogy a technológiában lényegesen nagyobb potenciál lakozik. Ezt bizonyítandó a Targus újabb, kifejezetten notebookokhoz készített kiegészítőt jelentett be, mely minden létező funkcióval rendelkezik, amire egy mobil munkaállomásnak szüksége lehet.


[+]

A Targus ACP71USZ először is egy videós dokkolóállomás, mely USB 3.0-n kommunikál a számítógéppel. A ferde készülékház arra is alkalmas, hogy rátámasztva a laptopot kijelzője magasabbra kerüljön, ezáltal hűtése is több levegőhöz juthasson.


[+]

A dobozon kétoldalt és hátul HDMI, DVI, két darab 3.0-s és négy 2.0-s USB port, Gigabit Ethernet, fülhallgató-kimenet és mikrofonbemenet, valamint Kensington zár aljzat is található. Az USB portok közül kettő a szokásosnál nagyobb áramerősséget kap, és notebook csatlakoztatása nélkül is működőképes. Ezek különböző mobil eszközök töltésénél tehetnek jó szolgálatot.


[+]

A dupla videokimenetre egyenként maximum 2048x1152 pixel felbontású képet lehet kiküldeni, továbbá a csomagolásban DVI-VGA és HDMI-DVI adapter is helyet kapott a széles körű csatlakoztathatóság érdekében. Az ACP71USZ azonban nemcsak „egyszerű” dokkolóállomásként, hanem univerzális laptoptöltőként is funkcionál, és 90 wattig bezárólag szinte bármilyen típussal elboldogul. A különböző töltőfejek a felnyitható készülékházban sorakoznak, így biztosak lehetünk benne, hogy nem fognak elkeveredni.


[+]

Gazdag funkcionalitása miatt a Targus ACP71USZ jelzésű termék nem olcsó darab, mivel a gyártó 250 dollárt kér érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés