Hirdetés

Tágas Xigmatek Assassin házak nagy alaplapokhoz

A Xigmatek ma útjára bocsátotta Assassin sorozatba tartozó toronyházait, amelyek a szokásos microATX és ATX mellett az EATX méretű alaplapok befogadására is képesek. A jellemzően acélból és műanyagból készülő, 210 x 500 x 500 mm-es méretekkel rendelkező házak kívül-belül fekete vagy kívül fehér és belül fekete-fehér, ablakos és ablak nélküli kivitelben egyaránt elérhetők lesznek.

A méretes külső után nem meglepő, hogy a beltér is igen tágas, ennek köszönhetően három darab 5,25 és nyolc darab 3,5 hüvelykes tárolót képes elnyelni, mindezt egyetlen olyan rekeszekben, ami nem kiszerelhető. Erre ugyanis nincs szükség, mert enélkül is elférnek benne hosszabb, maximum 320 mm-es VGA-k, CPU-hűtőből pedig 160 mm magas szerelhető be. A meghajtófiókok természetesen szerszám nélkül szerelhetők, a 3,5 colosok pedig egyszerűen átalakíthatók 2,5 colos tárolók fogadására.

Az alaplaptálcáról nem hiányoznak a szerelést könnyítő kivágások és az esztétikai szempontból elhagyhatatlan kábelbújtató rések, továbbá a vízhűtés tömlői is utat találnak a hátul található furatoknak hála. Az alsótápos elrendezésű kasztnik hűtés tekintetében nem hoznak újat: az előlap mögé két darab, opcionálisan beszerezhető 120 mm-es ventilátor pattintható, hátul egy darab 120 mm-es szélgép található, ezenkívül a tetőn kettő, a ház aljában pedig egy helyet alakítottak ki a tervezők a 120 mm-es légkavaróknak, melyek szintén nem részei a csomagnak. A hátsót leszámítva mindegyik ventilátorhely és a tápegység kivágása mosható, kivehető porszűrővel van ellátva.

A szokásos gombok és visszajelző LED-ek mellett a két darab USB 3.0 és egy darab USB 2.0, továbbá a 3,5 mm-es jack aljzatból álló I/O panel a ház tetejére került. Ezt egészíti ki egy 3,5"-es SATA dokkoló, ami természetesen 2,5"-es HDD-k/SSD-k fogadására is alkalmas.

A Xigmatek egyelőre nem közölte az Assassin házak vételárát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés