Hirdetés

Tágas kalyiba került elő a Sharkoon tarsolyából

Az új modell fő szexepilje nem csak a fényorgona, hanem a jól pakolható belső tér is az, továbbá valószínűleg az árcédula sem lesz életidegen.

Megjelent a Sharkoon legújabb, 7 PCI bővítőhelyes miditornya, a TG6 RGB, mely tágas belsővel és négy darab, 120 milliméteres, RGB-s ventilátorral (három elöl, egy hátul) érkezett a számítástechnikai kereskedések polcaira. Ha nem volna elegendő számunkra ennyi légkavaró, akkor felülre további három 120 vagy két 140 milliméteres példányt helyezhetünk el. Természetesen vízhűtésben is gondolkodhatunk, ám az ezzel kapcsolatos részleteket alant, a táblázatban foglaltuk össze. A por elleni védelemről elöl, alul és felül kivehető porszűrő betétek gondoskodnak, ráadásul az utóbbi mágnesesen rögzül a helyére.


[+]

A ház Mini-ITX, microATX, illetve ATX formátumú alaplapokat egyaránt tud fogadni, miközben legfeljebb 400, valamint 205 milliméter hosszú videokártyát és tápegységet, továbbá 167 milliméter magas processzorhűtőt pakolhatunk bele.

Háttértárolóinkat négy 2,5 hüvelykre, és három 3,5 hüvelykre (vagy további két 2,5 hüvelykre) tervezett rögzítési pont várja, míg a beltérre egy edzett üvegből készült oldallap enged rálátást – az efféle panorámából a fronton csücsülő tripla venti szintén kapott, de a látványért cserébe hatásfokkal fizetünk. Az I/O panelen két-két darab USB 2.0 és 3.0 aljzat figyel a bekapcsoló és az RGB-t dirigáló gomb, no meg persze a fejhallgató-kimenet és mikrofonbemenet társaságában.

Sharkoon TG6 RGB
Fizikai méretek 465 x 215 x 452 mm (MA x SZ x MÉ)
Támogatott alaplap formátumok Mini-ITX, microATX, ATX
Szín fekete
Bővítőhelyek száma 7
Beépíthető merevlemezek száma 4 darab 2,5"
3 darab 3,5" / 2 db 2,5"
Előlapi I/O 2 darab USB 3.0
2 darab USB 2.0
RGB kontrollert vezérlő gomb
fejhallgató kimenet
mikrofon bemenet
Beépíthető ventilátorok száma elöl 3 darab 120 mm
hátul 1 darab 120 mm
felül 3 darab 120 mm / 2 db 140 mm
Gyárilag kapott ventilátorok száma elöl 3 darab 120 mm RGB
hátul 1 darab 120 mm RGB
Beépíthető radiátorok elöl 1 darab 360 mm (ventilátorral együtt legfeljebb 55 mm vastagságig)
CPU-hűtő max. magassága 167 mm
VGA max. hosszúsága 400 mm
Tápegység max. hosszúsága 205 mm
Egyéb extrák porszűrő betétek elöl, alul, felül
8 eszközös, 20 világítási módot tudó RGB kontroller
Tömeg 8,1 kg
Termék weboldala Sharkoon TG6 RGB
Garancia 2 év

Ahogy azt már említettük, a címezhető díszkivilágítás sem maradhatott el, amihez pluszba kapunk egy nyolc komponens szabályzására képes, beépített effektekkel megtámogatott RGB kontrollert. Ez persze nem minden; a fényjáték szoftveresen is szinkronizálható, ha MSI Mystic Light, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion vagy ASRock Polychrome Sync technológiát használó deszkánk van. Árat egyelőre sajnos nem tudunk mondani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés