Hirdetés

Szórakoztatóközponttá alakult a Nero

A nemrégiben nevet változtatott Nero Inc. tegnap fellebbentette a fátylat legújabb alkalmazáscsomagjáról, a Nero soron következő, 7-es változatáról. A Nero új változata jóval túlmutat egy egyszerű íróprogramon, bár az adatrögzítés továbbra is központi szerepet kap, az alkalmazás inkább hasonlítható egy szórakoztatócentrumhoz.


A Nero Home audiolejátszó modulja

A Nero 7 már a „digitális otthon” koncepció jegyében fogant termék, ennek megfelelően egy platformon keresztül szolgáltatja a legkülönfélébb médialejátszási opciókat. A komplex alkalmazás ez alapján egy felhasználói felületen nyújt többek között DVD-lejátszó- és kódoló modult, TV-adások vételére alkalmas szoftvert, képnézegetőt- és szerkesztőt, egy teljesen megújult, többcsatornás hangot is kezelő hangszerkesztőt SoundBox néven, de nem hiányozhat a tartalmak továbbításáért felelős, UPnP eszközöket összekapcsoló MediaHome alkalmazás sem.


SoundBox: hangszerkesztés 5.1-ben

Az összesen 18 programmodulból álló Nero 7 továbbra is szerves részeként tartalmazza a nagy sikerű DVD-író alkalmazást, mely némileg áttervezett külsőt kapott, és olyan jövőbe mutató technológiákat is ismer, mint a Blu-ray rendszer, vagy a LightScribe lemezfeliratozó eljárás. A számtalan beállítási lehetőséget és opciókat nyújtó Nero Burning ROM 7 mellett továbbra is elérhető a Nero Express, mely a 7-es változattal ha lehet még egyszerűbbé varázsolja a CD, vagy DVD írási folyamatot.


MediaHome beállítások

A Nero 7 a tegnapi naptól kapható a disztribútori lánchoz tartozó üzletekben, a fejlesztő webáruházában azonban csak október 26-tól lesz rendelhető a program. A dobozos változat itt várhatóan 70 euróba (kb. 18 000 Ft) fog kerülni, a letölthető próbaverzió regisztrációja azonban szokás szerint olcsóbb lesz; a regisztrációs kulcsért 60 eurót (kb. 15 000 Ft) kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nero

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés