Hirdetés

Szórakoztató Trevi újdonságok érkeztek

A hazai piacon egyre ismertebb Trevi újabb eszközökkel célozza meg a magyar felhasználókat. A vállalat szokás szerint a szórakozást helyezi előtérbe, de a praktikusságról sem feledkeztek meg a tervezők. Utóbbi kategóriába tartozik a DME 3228 jelzésű eszköz, ami az időjárást képes meghatározni. A termékhez egy külső egység tartozik, amit természetesen a szabadban kell elhelyezni, majd ehhez csatlakoztatni a 174 x 94 x 50 mm-es beltéri egységet, ami egy LCD kijelzőn jeleníti meg a szükséges adatokat. A csatlakozás persze csak formai jellegű, ugyanis a kommunikáció vezeték nélkül zajlik.

Trevi DME 3228
Trevi DME 3228

A külső egység természetesen strapabíró, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, az energiaellátását pedig két darab AAA elemre lehet bízni. A beltéri információs egység már három AAA elemet igényel, és a külső szenzor adatai alapján a hőmérsékletet, a nyomást, illetve a páratartalmat jelzi ki. A Trevi DME 3228-ért 11 600 forintot kell fizetni.


Trevi TM 3015

Ha már az időjárással tisztában van a felhasználó, akkor a pontos időt sem árt tudni. Ezt ugyan a fentebb részletezett készülék is meg tudja mutatni, de egy dedikált hordozható eszköz erre jobb szolgálatot tehet. Ilyen például a TM 3015 jelzésű digitális homokóra, ami piros, kék és narancs színben is elérhető. A homokóra név persze ne tévesszen meg senkit, egy deka homok sincs a készülékben, csupán a kijelzője szimbolizálja az idő elteltét ezzel. A 3200 forintos termék három AAA elemmel üzemel.

Trevi LED 3325
Trevi LED 3325

Némileg komolyabb vizekre evezve digitális órák is születtek a cég műhelyében. A LED 3325 már nem működik elemmel, így konkrétan hálózatról kell üzemeltetni, de cserébe kínál ébresztés funkciót, illetve méri a hőmérsékletet, továbbá a dizájnja is igen egyedire sikerült. Mindezért 9000 forintot kell fizetni. Némileg visszafogottabb dizájnnal, de nagyjából hasonló funkcionalitással választható a fekete és fehér színben elérhető OM 3328 is, ami már két AAA elemmel működik, ezeket azonban a csomag nem tartalmazza, így a 7200 forintos árra ezt a tényt ismerve kell tekinteni.

Trevi OM 3328 Trevi OM 3328
Trevi OM 3328

Végül a multimédia oltárán az MPS 1650-es eszköz érkezik, mely amellett, hogy egy zseblámpa, még az MP3 és a WMA fájlok lejátszásával is megbirkózik. A fül- vagy fejhallgató 3,5 mm-es aljzatra köthető, míg a zenéket microSD kártyáról lehet lejátszani. Az eszköz beépített akkumulátora USB-ről újratölthető, továbbá a fehér, zöld, kék vagy narancs színű burkolata vízálló, így esőben sem kell lemondani a muzsikáról és a világításról. 6900 forintért ez így nem is rossz üzlet.


Trevi MPS 1650 [+]

Előzmények

Hirdetés