Hirdetés

Szolgálunk és félünk, avagy a szerverszoba fantomja

Reméljük, mindenki jól kiszavazta magát, és a következő két hétben ismét minket választ!

Utána majd lehet újfent izgulni az m1 előtt, mert a tét ugyebár hatalmas, látszik is a résztvevők minden gesztusán, ilyenkor egyikőjük sem gesztustalan.. Ám ha rajtunk múlik, április 21-én már lehet alternatívaként minket is olvasni, ha csöpp kikapcsolódásra vágy az alkalmi voksoló.

Mert az elmúlt pár nap megtorpanása minket is váratlanul ért, a közvélemény kutatásokban ugyanis nyoma sem volt e közelgő incidensnek, sőt, még a CHS oldalának feltörésekor se gondoltuk, hogy ez lesz a vég(-e).. (és most sem gondoljuk..)

Az eset ezen felül azért is sajnálatos, mert épp a napokban terveztük, hogy megjutalmazzuk szerverünket egy szülinapi resettel, miután egy évet 24 órás üzemben már lehúzott a drága.. Egy év azonban, úgy fest, nagy, esetenként túl nagy idő, főleg a mi gépünknek, meg a benne lapuló Chieftech tápnak, amely talán épp az évforduló (vagy a választások..) kapcsán érezhette úgy, beint nekünk és lekapcsolja a rendszert..

Szerencsére több nem történt, mint látszik, minden a legnagyobb rendben, bár az FKGP 1% alatt "teljesített", de ez igazán nem a mi bajunk. A szerver él és virul, meg sem retten a leendő, majdnem két párti parlamenttől, mandátuma -- ha csak egy évre szól is, mert utána kell egy restart -- újra kiosztatik, hogy a naponta rá(nk) voksoló ezreket szolgálja, a szó valódi értelmében.

Kedves régi-új olvasóink: welcome back to the real world!!..

Azóta történt

  • Server problémák...

    Az utóbbi másfél hétben háromszor is hosszabb-rövidebb kimaradások voltak. Ennek remélhetőleg vége.

Hirdetés