Szkennerinvázió a Xeroxtól

A Xerox mindent belead az ünnepi szezonra, s ennek öt új, Visioneer OneTouch technológiával felvértezett szkenner az eredménye. Az említett eljárás elsődleges feladata a felhasználó munkájának megkönnyítése. A technológia a Kofax VRS (Virtual ReScan) szoftver segítségével, egy előre programozott gomb megnyomásával képes a szkennelt anyagokat beolvasni, azok minőségét automatikusan javítani, és méretüket megfelelően beállítani. Természetesen a dokumentumokat egyéni igényeknek megfelelően is szkennelhetik a felhasználók, ezt a cég bőséges szoftvermelléklete teszi lehetővé.

A DocuMate 515 színes, síkágyas szkenner lesz, így az üveglapon keresztül olvassa be az információt. Ez kedvező lehet a vastagabb dokumentumok, könyvek szkennelésénél. Az eszközt automatikus lapadagolási funkcióval is ellátták, így 15 lap per perces sebességre képes.

A DocuMate 150 már a lapáthúzós szkennerek családjába tartozik. A készülék szintén rendelkezik automatikus lapadagolóval, és 18 oldalt tud beolvasni percenként.

A DocuMate 262i szintén lapáthúzós szkenner, és kétoldalas üzemmódban akár 76 kép/perces szkennelési sebességre is képes. A berendezés kimeneti tálcájának segítségével műanyag kártyák vagy különböző formátumú igazolványok, útlevelek is szkennelhetők.

A Documate 765 egy A3-as méretű, ipari kategóriájú dokumentumszkenner, mely 65 lapot (duplex üzemmódban 110 oldalt) olvas be percenként, továbbá az előlapján LCD-kijelző is található, mely jelzi az aktuális felbontást, a színbeállítást, a fájltípust, a feldolgozás folyamatát, valamint a dokumentum célállomását.

A Travel Scanner 100 nevű modell kisméretű és könnyű berendezés, így elsősorban a sokat utazó felhasználók számára lehet hasznos. A lapolvasó USB-porton keresztül köthető a számítógéphez, amelyet az eszköz áramforrásként is használ. Laptophoz csatlakoztatva a készülék megfelelő mobil szkennelési megoldás lehet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés