Szeretetcsomagok az EVGA, az XFX és a BFG jóvoltából

Az NVIDIA legelkötelezettebb partnerei bizony komoly anyagi problémákkal küszködnek, mivel az új GeForce GTX 200 széria grafikus kártyái jelenleg nem tartoznak a legkelendőbb portékák közé a piacon. Miután az AMD egy korábbi kijelentésében mindenki tudtára adta, hogy nem kíván több partnert felvenni a jelenleg is kiemelkedően teljesítő Radeon HD 4000 széria forgalmazásához, az EVGA, az XFX és a BFG igencsak kilátástalan helyzetben találta magát. Az előbb említett cégek vezetősége azonban kellő alapossággal felmérte a helyzetet, és különböző extra szolgáltatásokkal próbálják népszerűsíteni NVIDIA chipekre épülő termékeiket.

Az EVGA minden, 2008. október 23-a után vásárolt GeForce GTX 200 szériás grafikus vezérlőhöz ingyen Far Cry 2 játékszoftvert biztosít, melyet az alábbi linken lehet megrendelni a feltételek teljesítése után. Ráadásként a termékregisztráció után egy 3D Mark Vantage Advanced Edition licenszhez is hozzájuthat a felhasználó.

A BFG hasonló akció keretében kínálja saját GeForce GTX 200 szériás termékeit, azzal a különbséggel, hogy a szolgáltatás csak a készlet erejéig érvényes. A legfontosabb feltétel, hogy a felhasználónak rendelkeznie kell egy 2008. október 22-én, vagy később vásárolt GeForce GTX 200 szériás kártyával. Az alábbi linken érhetők el a Far Cry 2-t tartalmazó csomag rendeléséhez szükséges további feltételek. A termékregisztráció után a vásárló egy 3D Mark Vantage Advanced Edition licensszel is gazdagabb lesz, extraként pedig egy kisméretű zseblámpa jár még ajándékba.

Az XFX a fentiektől eltérő megoldást választott. Az alábbi linken fellelhető termékek mellé lesz csomagolva a teljes verziós Far Cry 2 játékszoftver, ezzel is megkímélve a céget a postázás költségeitől.

A dolog pikantériájaként érdemes azt a tényt is megemlíteni, hogy az NVIDIA által szponzorált Far Cry 2 már DirectX 10.1-es támogatással is rendelkezik, mely opció kihasználásával a recés élek minden esetben el lesznek mosva élsimítás használata mellett. Természetesen ehhez a szolgáltatáshoz DirectX 10.1-es grafikus vezérlő is szükségeltetik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés