Hirdetés

Székek a Corsairtől

Két új székkel bővült a Corsair szimulátorokat kedvelőknek szánt sorozata: a T2 Road Warrior teljesen új, míg T1 Race csak frissítésen esett át a 2018-as év örömére. Mindkét modell esetében egy fémvázas, műbőrrel borított habszivacs szerkezetről beszélünk, amelyek széles körű állítási lehetőségekkel igyekeznek megteremteni a versenyzők számára ideális feltételeket.

Corsair T2 Road Warrior Corsair T2 Road Warrior
Corsair T2 Road Warrior [+]

A két szék közül a Race valamivel feszesebb és alacsonyabb is, ráadásul formájában is közelebb van egy versenyautó üléséhez. Itt az ülésmagasság 44 és 52 cm között állítható, míg a háttámla 95 cm magas, a vállrészen 56 cm-es szélességgel. Ezzel szemben a T2, amelyet kényelmesebbre terveztek, 51 és 60 cm között állítható ülésmagassággal, 88 cm-es háttámlával és 50 cm-es vállszélességgel rendelkezik.

Corsair T1 Race Corsair T1 Race
Corsair T1 Race [+]

A dönthetőséget illetően a T1 esetében 10, a T2-nél 17 fokot kapunk, és mindkét változat elérhető fekete, fekete-vörös, fekete-fehér, fekete-sárga és fekete-kék színösszeállításokban. Teherbírásuk kissé eltérő: a Race változat 119, a Road Warrior pedig 135 kg-ig használható, köszönhetően annak, hogy az utóbbi fémből készült talpat kapott, amely görkorcsolyákéhoz hasonló görgőkön gurul – a T1 esetében be kell érnünk a hagyományosabb műanyag talppal. Mindkét szék elérhető már a boltokban, a T1 Race ajánlott ára 350, a T2 Road Warrioré pedig 400 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés