Hirdetés

Szavazás: Használsz még egeret vagy bármilyen külső vezérlőeszközt?

A perifériakínálat óriási, de sokan kezdik elengedni ezeket a megoldásokat.

A múltkor az egyébként számítógépes, irodai munkát (is) végző, de nem kifejezetten kocka barátaimnak mutogattam egy gamer egeret, mikor elég nagy meglepetésemre az derült ki, hogy nagy részük már nem nagyon használ külső vezérlő perifériát. Tehát megoldanak mindent a notebook beépített klaviatúrájával, tapipadjával, sőt van, akinek elég a telefon vagy tablet érintőképernyője is.


[+]

Többen például egér nélkül elképzelni se tudnák az életet, de néha még az extra billentyűzet is előkerül notebookhasználat mellett. Aki asztali gépet használ, annál – más opció híján – ez persze nem kérdés, de akkor még nem is beszéltünk a kormányokról, botkormányokról, gamepadokról.

A mostani kérdésünk arra irányul, hogy használtok-e még bármilyen külső (tehát notebook esetén nem beépített) vezérlőeszközt, és ha igen, akkor milyet? Véleményünk szerint mindig igény ezekre, legalábbis amíg a számítástechnika a mai formájában létezik, de a fórumban várjuk olvasóink véleményét, hogy szerintetek miként alakul majd ezeknek az eszközöknek a jövője?

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés