Hirdetés

Számos újítással érkezik az Everest 3.50

Megjelent a felhasználói berkekben általános elismerésnek örvendő, hazai fejlesztésű Everest diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás legfrissebb, 3.50-es verziója. A szoftver a legutóbbi verzió óta jelentős mértékben továbbfejlődött, így többek közt mostanra már pontos és részletes információkkal szolgál a két- és négymagos Intel Core processzorokról.

Az új verzió újdonságai közé tartozik mindezen túl a többkártyás grafikus rendszerek (SLI, CrossFire) részletekbe menő felderítése, egyben a program felismeri az utóbbi hónapokban, hetekben megjelent grafikus vezérlőket is. Az Everest 3.50 mindemellett a korábbinál jóval részletesebb információkkal szolgál az optikai egységekről, illetve azok képességeiről, külső alkalmazás is használható a hardvermonitorozás funkcióhoz, és mérhető lett a programmal a SCSI és SAS csatolású merevlemezek hőmérséklete is (amennyiben nincsenek RAID-tömbökbe rendezve). A további fejlesztések közé tartozik a monitordiagnosztikai modul megújult tesztképe, mely a képméret beállításához, valamint a felbontás és a képarány ellenőrzéséhez nyújt segítséget.

Egy sokak számára haszontalannak tűnő, ám mégis figyelemreméltó újítás is került az Everest 3.50-be: a hardvermonitorozó modul mostantól képes együttműködni a Logitech LCD-kijelzőt tartalmazó billentyűzeteivel (Logitech G15 és Logitech Cordless Desktop MX 5000), így folyamatosan figyelemmel kísérhetőek a fontosabb működési paraméterek. Az adatok kijelzésének módja tág keretek közt paraméterezhető.

Az Everest új verziója letölthető a fejlesztő weboldaláról, ugyanitt meg is vásárolható az alkalmazás használati joga (a próbaváltozat letöltéshez mostantól érvényes e-mail cím megadása is kötelező). A Ultimate Edition változat végfelhasználói ára 8280 forint, a Corporate Edition kiadás bruttó 5520 forintba kerül. Az árak egyéves terméktámogatást és verziófrissítést foglalnak magukban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés