Hirdetés

Számítógépházba való LCD kijelző került elő az EKWB batyujából

A szeptember 2-án debütáló, 17,8 cm-es képátlójú megoldás rugalmas beépíthetőséget ígér leendő tulajdonosainak.

A szlovén székhelyű EK WB bemutatott egy új, épített vízhűtésekhez szánt kiegészítőt, ami nem más, mint egy számítógépünkhöz HDMI 2.0 csatlakozón (meg egy USB 2.0 porton) keresztül kapcsolódó, 7 hüvelykes IPS kijelző, amelyet az operációs rendszerünk külön asztalként kezel, és az EK-Quantum Lumen nevet kapta. A 1024x600 pixeles felbontású képernyőt berakhatjuk akár gépházunk belsejébe is, de a mellékelt USB Type-C madzag lehetőséget nyújt arra, hogy külső megjelenítőként használhassuk.


[+]

Az eszköz kerete/váza egyetlen darab, 20 mm vastagságú alumíniumtömbből lett CNC-zve, amit nikkel, fekete vagy ezüst színben választhatunk, és a hátulján az ízléses kábelmenedzsment megvalósulását elősegítő bevágásokon kívül a 120 mm-es ventilátorok csavarmeneteivel egyező távolságban lévő perforációk vannak, így a csöppség elhelyezését illetően több opciónk van.

A 192 mm széles, 112 mm magas és 16,1 mm széles, 145 eurót kóstáló konstrukció a 27 eurós EK-Loop Angled Bracket nevű kerettel 90 fokban elforgatva ugyancsak munkába állítható, de a felfogatási alternatíváink száma úgyszintén gyarapszik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés