Hirdetés

Super Flower 430 wattos táp 80 Plus Gold tanúsítvánnyal

A számítógép tápok teljesítményével az utóbbi időben mondhatni elszaladt a ló, nem ritkák a kilowatt közeli termékek sem, és sokszor a vásárlók is elhiszik, hogy szükségük van ezekre az óriási energiaforrásokra. Pedig az esetek többségében egy tisztességes 500 watt alatti tápegység is tökéletesen képes ellátni a feladatot, még akkor is, ha nagyteljesítményű processzor és videokártya lapul a konfigurációban.


(forrás: Expreview.com) [+]

Szerencsére úgy tűnik, hogy ezt lassan a gyártók is belátják, ennek egyik példája a hamarosan érkező Super Flower Kingdee táp, amiről még csak néhány paraméter szivárgott ki, de azok több mint biztatóak. Teljesítménye „mindössze” 430 watt, de minőségi felépítésének köszönhetően megszerezte a Gold fokozatú 80 Plus tanúsítványt, vagyis az idő jelentős részében 90 %-os hatásfok fölött munkálkodik, 50-80 %-os terhelés környékén a 94 %-os hatásfok elérése sem ritka.


(forrás: Expreview.com)

A fix kábelezésű egység pontos csatlakozó kiosztásáról még nem közöltek információt, de az NVIDIA SLI matrica arra enged következtetni, hogy legalább két PCIe tápkábellel rendelkezik. Az aktív PFC-s Kingdee hűtéséről egy 120 mm-es ventilátor gondoskodik, és 10 %-os túlterheléssel is megbirkózik. Bevezető ára Japánban átszámítva 58,50 dollár lesz, ha Európába is hasonló árcédulával érkezik, akkor sikeres termék lehet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés