Hirdetés

A SteelSeries máris reagált az Apple tv által teremtett lehetőségekre

A SteelSeries szinte azonnal reagált az Apple tv bemutatására, ugyanis bemutattak egy olyan új gamepadet, amely az újabb tvOS és iOS operációs rendszert futtató eszközökhöz használható.

A Nimbus az alapvető kialakítás tekintetében az Xbox One gamepadet másolja, de a gombkiosztás szempontjából már a Sony PlayStationhöz kínált megoldásokra hajaz. A szokásos digitális pad mellett tehát még hat tűzgomb, illetve két analóg gomb és két analóg kar található. Ezeket egészíti még ki a menü gomb, amely a navigálást könnyíti meg.

A játékvezérlő vezeték nélkül, Bluetooth 4.0 interfészen keresztül működik. Az energiát Lightning interfészen keresztül feltölthető beépített akkumulátor biztosítja hozzávetőleg 40 órán át. A SteelSeries Nimbus bár elsődlegesen az új Apple tv eszközhöz készült, használható még iPhone 5 vagy újabb, negyedik generációs iPad és iPad mini, illetve negyedik generációs iPod touch készülékekhez. A támogatás szempontjából alapvető követelmény, hogy az adott játék direkten kezelje a játékvezérlőket. A Nimbus a Mac rendszerekkel is kompatibilis, amelyekhez a gyártó biztosít megfelelő meghajtót.

A SteelSeries Nimbus 50 dollárért lesz megvásárolható, a szállítása pedig az elkövetkező hetekben kezdődik meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés