Hirdetés

Úgy fest, hogy mindenki megkaphatja még idén a Steam Decket

Legalábbis azok közül, akik már leadták a rendelést, vagy most tervezik meglépni a dolgot.

A Valve múlt pénteken jó hírt közölt a Twitteren és a Steamen, miszerint sikerült fokozatosan megoldaniuk az ellátáslánc-problémákat a Steam Deck kapcsán, így felgyorsulhat annak gyártása. Ennek eredményeképp variáltak kicsit a rendelésekkel, és aki jelenleg a foglalózók sorában várakozik, még idén megkapja a visszaigazoló e-mailt.


(forrás: Twitter) [+]

Persze nem csupán ennyiről szól a történet, ugyanis számos, negyedik negyedéves (vagy későbbi) időablakra datált vásárlót áthelyeztek a harmadik negyedév időszakára, azaz július és szeptember közé, miközben a harmadik negyedévre pozicionált ügyfeleken (akik között már előfordul korábban negyedik negyedéves kliens is) kívül mindenki más fixen a negyedik negyedévben (októbertől decemberig) van.


(forrás: Steam) [+]

Ha mostanában adnánk le a rendelést, az év utolsó szakaszában számíthatunk csomagra, de az érdeklődők mennyiségétől függően könnyen átcsúszhatunk majd 2023-ra, ezért nem árthat igyekezni. Bejelentkezést követően ezen a linken tudjuk ellenőrizni, hogy melyik ablakban vagyunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Valve

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés