Hirdetés

Star Trek mániások figyelem! Itt a működő kommunikátor!

A Star Trek sorozat rajongói között bizonyára sokan vannak, akik hosszú ideje ácsingóznak már egy a Csillagflotta által is használt kommunikátorra. Na persze nem valami béna, fröccsöntött utánzatra, hanem csavarra azonos replikára, mint amilyet a legendás sci-fiben is látni lehetett. Nos, akiknek valóban ez volt az álmuk, azoknak nem kell már sokáig várni, ugyanis a hivatalos Star Trek Shopban előrendelhetővé vált az álomeszköz, ami – hála a 3D szkennelésnek – tökéletesen megegyezik a képernyőn látottakkal.


[+]

Ráadásul a replika nem csak holmi levélnehezéknek használható, hanem valóban működik! Azt azért ne gondoljuk, hogy űrhajókat fogunk hívogatni vele, de a Bluetooth technológia révén egyértelmű funkciót kapott: telefonnal vezeték nélküli kihangosítóként működik, és természetesen van benne mikrofon is, így nem csak zene kihangosítására, hanem hívások lebonyolítására is alkalmas. Tápellátásáról beépített akkumulátor gondoskodik, amit szintén vezeték nélküli úton tölthetünk fel. Ehhez elég a mellékelt, alumíniumból készített állványra rakni, amire mágnessel kapaszkodik, tehát csak egy mozdulat fel- és levenni róla.


[+]

A Star Trek The Original Series Communicator Bluetooth Handset (ami egyébként annak a The Wand Company-nak a nevéhez fűződik, amely tavaly ilyenkor megalkotta a távirányítóként funkcionáló Phaser replikát is) 149,95 dollárba kerül, de egyelőre csak előrendelhető, a termékek szállítására januárig várni kell.

Hirdetés