Hirdetés

Olcsó házzal újít a Spire

Belépőszintre szánt kuckó nem váltja meg a világot, de átlagos felhasználásra jó vétel lehet.

Új sorozatot hozott létre a házpalettáján a Spire. Az új HUSKY néven alacsonyabb árazású modelleket tervez a gyártó, és ennek első fecskéje a one jelölésű fejlesztés, ami nem a dizájnról marad emlékezetes.

Külsőleg és belsőleg is átlagosnak mondható, 447 x 188 x 450 mm-es méretekkel rendelkező ház egyszerű dizájnt és kétkamrás felépítést kapott, amit a szerszám nélkül rögzíthető akril oldallappal próbáltak feldobni. Az eszköz tetején található I/O panelt sem vitték túlzásba, a bekapcsológomb és a dupla jack csatlakozó mellett csupán egy 3.0-s és két 2.0-s verziójú USB csatlakozót találunk.

 

Spire HUSKY one
Spire HUSKY one [+]

 

Az üresen 5 kg tömegű HUSKY one microATX és ATX méretű alaplapokat fogad, ebbe maximum 380 milliméter hosszú videokártyát és 161 milliméter magas processzorhűtőt építhetünk. A 3,5, 2,5 és 5,25 hüvelykes meghajtókból egyaránt két-két darabot pakolhatunk bele, ami az átlagos otthoni és irodai felhasználásra bőven elég. A ház elejére három, hátuljára pedig egy darab 120 milliméteres ventilátort tehetünk. Ezeken kívül a táp kamrájába is beszerelhetünk két darab 120 milliméteres szélgépet, míg felül egy darab 120 vagy 140 milliméteres légkavarónak hagytak helyet a tervezők.

 

Spire HUSKY one
Spire HUSKY one [+]

 

A HUSKY one 40 dolláros ajánlott fogyasztói árat kapott 2 év gyártói garanciával. Kínában már elérhető, Európába viszont várhatóan csak augusztusban érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Spire

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés