Hirdetés

Spéci Iwill lap remek alapokon

Az Iwill tegnapi bejelentése szerint, KK266-os (KT133A) lapjai rövidesen még igényesebb kivitelben hozzáférhetők. A SuperAudio Technology névvel illetett fícsör miatt a lap alapjaiban ugyan nem értékelődik át, tehát a KK266Plus(-R) továbbra is egy lesz a KT133A-s platform legjobban túlhajtható lapjai közül, azonban a C-Media eddigi 4 csatornás hardver audio-codec helyébe, a gyártó 5.1-es chip-je (CMI8738) kerül. Ezen felül végre az SPDIF i/o is rendben lesz, a korábban nálunk járt Iwill lapok mindegyike híján volt ennek.

Maga a codec csodákra ugyan vélhetőleg nem képes, hiszen az Azza nemrég kipróbált hasonló megoldása sem tudott levenni minket a lábunkról, de az eddigiekhez mérten mindenképp előrelépés. A KK266Plus-R természetesen a szokásos RAID-es finomítása az alapkivitelnek, az AMI chipjei az IDE-s RAID értelmezések igényesebbik feléhez tartoznak.

Hogy a Plus-os példányok ára miként alakul, nem tudni, ha nem lesz kínosan magas, mindenképp érdemes lesz várni rájuk, annak ellenére, hogy az ominózus C-Media chip-pel szerelt hangkártyákat már egész olcsón kapni.

Azóta történt

Hirdetés