Hirdetés

Belépő szintű 4K HDR tévé széria a Sonytól

Az XE70 sorozat tagjaiból hiányzik majd az Android TV rendszer.

A Sony magyarországi képviselete bejelentette, hogy a nyár folyamán érkezik hazánkba is az XE70 széria, ám a 43, 49, 55 és 65 hüvelykes változatban megvásárolható modellek ára azonban egyelőre még nem ismert.

Sony XE70
Sony XE70 [+]

Azt viszont már lehet tudni, hogy a 4K felbontású panellel ellátott készülékek biztosítják majd a nagy dinamikatartományú, azaz HDR tartalmak megjelenítését. Az viszont kérdéses egyelőre, hogy támogatják-e a HLG, tehát Hybrid Log Gamma technológia használatát, amely lehetővé teszik-e a 4K HDR digitális tévéadások vételét az integrált tunerek segítségével.

A 4K X-Reality Pro képfeldolgozó processzorral ellátott modellekből hiányzik az Android TV smart platform, azaz a felső(bb) kategóriás Sony televíziók egyik kulcsszolgáltatása, amelynek köszönhetően a rivális gyártókénál jóval több alkalmazás elérése válna lehetségessé. Mindenesetre a netes appokról nem kell lemondani teljesen, hiszen néhány fontos program, így például a YouTube vagy a Netflix megtalálható a tévéken előre telepítve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés