Hirdetés

Íme, megkaptuk a szupervékony Sony tévék hivatalos árlistáját

A Sony a januári CES-en mutatta be mindössze 5 milliméter vastag tévéjét, az X900C-t, ami esősorban a vékony felépítésével vonzotta magához a szemet, ugyanakkor technikai szempontok szerint vizsgálva is tetszetős darabot rakott le a Sony az asztalra, még ha nem is OLED panel dolgozik benne. Helyette, a korábban említetteknek megfelelően, a Sony a kvantumpontokat hasznosító Triluminos panelt veti be, ami mellé bepakolták az X1 processzort, illetve az Android TV okostévés rendszert is.


[+]

Emellett persze van Google Cast és PlayStation Now támogatás is, mely utóbbival a tulajdonosok tévére streamelhető PlayStation 3 címekkel játszhatnak egy külön megvásárolható DualShock 4 kontroller csatlakoztatását követően. Látható tehát, hogy a Sonynál egy átlagos tévénél nagyobb tudással rendelkező készüléket álmodtak meg, olyat, ami a szórakoztatóközpont szerepét is ellátja a nappaliban, és nem is foglal sok helyet.


[+]

Ennek persze megkérik majd az árát, ugyanis a júliusban elérhető 55 és 65 hüvelykes készülékekért rendre 2499 és 3999 dollárt kérnek, tehát helyesek voltak a korábbi pletykák). Később a nyár folyamán viszont érkezik egy 75"-es modell is, az X910C, amit viszont 5499 dollárért mérnek majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés