Hirdetés

Ilyen lesz az idei év legolcsóbb Sony tévéje

A vállalat szerencsére továbbra sem engedi el a Full HD felbontást, de a WG60 már HDR támogatással kecsegtet.

A Sony hamarosan bemutatja hivatalosan is a Magyarországra szánt 2019-es televízióit, de a vállalat weboldalán megjelent információk alapján már tudni lehet, hogy milyen lesz a legolcsóbb, legkisebb tudású idei készülék.


[+]

A WG60 sorozat 43 és 50 hüvelykes változatban lesz elérhető, egyelőre még ismeretlen áron. A termék Full HD felbontású, de támogatja a nagy dinamikatartományú (HDR10, HLG formátumok) tartalmak megjelenítését. Megkapta az X-Reality Pro felbontás felskálázó eljárást, amely képes az alacsonyabb részletességű anyagok feljavítására egy trükkös algoritmus révén, és a Motionflow nevű interpolációs technológiát sem spórolták ki. A jelenlegi információk alapján az Anroid TV okostévé rendszer ebből a szériából kimarad, de ennek ellenére egyes internetes tartalmak, például a YouTube, elérhetőek lesznek közvetlenül, és az előre telepített médialejátszó alkalmazás sem hiányzik.


[+]

A tévét ellátták a DSEE és Clear Phase nevű hangzásjavító technológiákkal, melyek papíron képesek a rosszul tömörített audio tartalmak "megjavítására", így természetesebb, nagyobb térérzetet adó hangzást nyerhetünk elméletben. Ha minden jól megy, február végén megnézhetjük élőben az új Sony televíziókat, és saját szemünkkel is meggyőződhetünk arról, hogy hogyan teljesít a valóságban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés