Hirdetés

Magyarországon is kaphatóak a felsőkategóriás Sony W szériás tévék

A Sony magyarországi képviselete hivatalosan is megerősítette, hogy már hazánkban is megvásárolhatóak a cég W sorozatba tartozó, nagy tudású, felső kategóriás modelljei. Az 55 hüvelykes KDL-W905A 840 000, a 46-os KDL-W905A 620 000, az 55 "-es KDL-W805A 600 000, ennek 47 colos testvére pedig 440 000 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül a boltokba.

Sony W906A
Sony W906A [+]

Mindegyik modell rendelkezik beépített Wi-Fi-vel és a vállalat exkluzív X-Reality PRO névre hallgató képjavító motorjával is ellátták őket. Emellett nem hiányzik belőlük a különféle interpolációs eljárásokat tartalmazó Motionflow XR fantázianevű technológia, amely a cég állítása szerint a gyors akciójelenetek megjelenítésénél jöhet jól, illetve a játékélményt is megdobja. A Full HD felbontású, 3D tartalmak megjelenítését is biztosító termékek közül ki kell emelni a W905A családot. Ebbe ugyanis a Sony csodafegyverének szánt Triluminos panelt építették, amely a QuantumDot technológiának köszönhetően az egyes árnyalatok minden korábbinál valósághűbb ábrázolását biztosítja.

Emellett a közleményük értelmében az integrált, elülső reflexcsöves hangsugárzókat alkalmazó hangrendszer is jobb a megszokottnál, és a basszusok is álomszerűen szólalnak meg a segítségével. A W905A és a W805A szériába tartozó modellek támogatják az NFC technológiát, azaz a kompatibilis telefonokat elég csak a közelükbe tenni, és máris tükrözhetőek az azokon található tartalmak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés