Hirdetés

Magyarországon a Sony csúcs asztali médialejátszója

Az UHP-H1 majdnem mindent tud, ami ma egy ilyen terméktől elvárható.

A Sony magyarországi képviseletétől kapott információt értelmében 2016. május 17-én hivatalosan is megkezdik hazánkban a vállalat UHP-H1 típusjelzésű, felsőkategóriás asztali lejátszójának forgalmazását 135 000 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Sony UHP-H1
Sony UHP-H1 [+]

Ez azért nem kevés pénz, de a tudásában nem is azt hozza, mint a 20-30 000 forintos Blu-ray lejátszók. A termék rendelkezik optikai meghajtóval, ami az UHD Blu-ray szabványon kívül minden féle-fajta lemezzel, még a Super Audio CD-kkel is elboldogul. Integrált médialejátszója biztosítja a nagyfelbontású audio- és akár 4K videoállományok (FLAC,DSD, ALAC, WAV, MKV, AVCHD, Xvid HD stb.) kezelését, és a tartalmak online streamelése is megoldott. A készülék megkapta a DSEE HX (Digital Sound Enchancement Engine) technológiát is, amely a tömörített anyagok megszólalásnak feljavítására szolgál, és az UHP-H1 képes a videojelek felskálázására is, amelynek köszönhetően a gyártó állítása szerint a végeredmény majdnem olyan lesz, mintha natív 4K mozgóképet látnánk.

Sony UHP-H1
Sony UHP-H1 [+]

Rendelkezik beépített Wi-Fivel és lehetővé teszi különféle online tartalmak futtatását. Emellett természetesen képes vezeték nélküli technológiát használva együttműködni a vállalat kompatibilis audioeszközeivel, és a SongPal alkalmazás segítségével azokra különféle tartalmakat eljuttatni, valamint támogatja a Bluetooth használatát is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés