Hirdetés

Ilyen lesz a Sony idei "fapados" tévéje

Az RF4-es a Full HD felbontás mellett HDR támogatást is kínál, az Android TV-t viszont kispórolták belőle.

A Sony magyarországi weboldalára is felkerültek az idei modellek, és ebből kiderült, hogy milyen lesz a  vállalat hazánkban forgalmazott alap tudású, belépő szintű tévéje. Az RF4 "sorozat" jelenleg egyetlen 43 hüvelykes készülékből áll, amelynek az ára egyelőre sajnos még nem ismert, ezzel kapcsolatban okosabbak csak március táján lehetünk.

Sony RF4
Sony RF4 [+]

A készülékbe Full HD felbontású, Edge LED háttérvilágítású LCD panelt építettek. A modell megkapta az X-Reality Pro nevű, különféle képjavító, képmódosító technológiákat (például a MotionFlow interpolációs eljárás) tömörítő csomagot, továbbá támogatja a HDR10, illetve a HLG nagy dinamikatartományú szabványok kezelését.

Sony RF4
Sony RF4 [+]

Az Android TV smart platformot kihagyták belőle, tehát az internetes alkalmazások letöltésére, futtatására, valamint online streamelésre nem ad módot. Az előre telepített médialejátszó alkalmazás viszont nem hiányzik, aminek hála elég csak csatlakoztatni egy külső adattárolót és máris lehet nézni az azon található filmeket, képeket, vagy megszólaltatni a zeneszámokat. A dizájn meglehetősen átlagosnak tűnik, de az is igaz, hogy a talpat úgy alakították ki, hogy a vezetékeket ízlésesen el lehessen benne rejteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés