Hangos buliközpont Sony módra

Az MHC-V50D beépített fényshow generátorral is rendelkezik, és akár egy gitár is rádugható.

A Sony bejelentette, hogy idén több új, nagy teljesítményű, úgynevezett partihangfalat dob piacra. Közülük a legérdekesebbnek az MHC-V50D tűnik, többek között azért mert ez érkezik leghamarabb, már áprilistól megvásárolható lesz 170 000 forintos áron.

Sony MHC-V50D
Sony MHC-V50D [+]

A vállalat közleményében felhívta a figyelmet a kompakt kialakításra, de azért szó sincs kifejezetten mobil eszközről, hiszen nem egy apró darab: 80 centiméteres magasságához 29,3 centiméteres szélesség és 30 centiméteres mélység társul, súlya pedig 14 kilogramm. A készülék rendelkezik beépített optikai meghajtóval, amely a DVD lemezek lejátszására is képes, de filmeket nem lehet a segítségével nézni.

A zenei tartalmak az USB-n keresztül pendrive-ról, merevlemezről, vagy a Bluetooth technológia révén vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá a kompatibilis eszközökről. Ellátták analóg hangkimenettel és -bemenettel, valamint két mikrofonbemenettel, aminek segítségével akár egy gitár és egy mikrofon is csatlakoztatható rá egy időben. A kezelését megkönnyíti, hogy a kezelőpult rendelkezik beépített világítással, ami a sötétben biztosan jól jöhet a DJ-knek. Akinek ráadásul még egy csomó effekt is rendelkezésére áll: a flanger mély, robajszerű hangzást ad; a WAH eltorzítja a hangot; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot; a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között.

Sony MHC-V50D
Sony MHC-V50D

A készülék minden külső eszköz bevetése nélkül képes fényshow megteremtésére a színes LED-jei, és speciális lencséi segítségével, amelyek széles fénymintázatot adnak. A hangulatvilágítás a rendszeren szabályozható, és azok a zene ütemére szinkronizálva klubokat idéző táncparkettet varázsol bárki otthonába. A hangereje állítólag meglepően nagy, de a teljesítménnyel kapcsolatban semmilyen konkrétan meghatározott értékre nem sikerült rábukkanni a cég hivatalos weboldalán, úgy hogy ezt el kell hinni bemondásra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés