Hirdetés

Igen hangos és szokatlanul bazári stílusú hangrendszerek a Sonytól

A Sony két nem túl visszafogott kinézetű hangrendszerrel lepi meg a közeljövőben az erre fogékony nagyközönséget. A mutáns mosógépet idéző MHC-V7D maximális névleges kimeneti teljesítménye 1550 watt (RMS 1440 W, 105,5 dB SPL), és a megkapta a vállalat High Power technológiáját, amelyet úgy terveztek meg, hogy erőteljesen növelje az akusztikus nyomást, legalábbis a gyártótól kapott információk szerint.

Sony MHC-V7D
Sony MHC-V7D [+]

Az integrált Sony Clear Audio+ eljárásnak köszönhetően egy mozdulattal optimalizálhatóak a hangbeállítások. A Football mód használata esetén például olyan élményben lehet része a felhasználóknak állítólag, mintha egy sporteseményen lenne, bár a sakk fanatikusok vagy a ritmikus sportgimnasztika megszállottjai ebből nem sokat fognak profitálni! És ez még nem minden, hiszen a DJ és Sampler funkciók segítségével különféle hangeffektek aktiválhatóak, illetve akár karaokézni is lehet a segítségével, valamint természetesen rá is lehet beszélni a nótákra.

Az pedig már csak a hab a tortán, hogy rendelkezik beépített fényforrással, azaz különféle vizuális effekteket is produkál, sőt ezek akár a zene ütemével is összehangolhatóak – magyarul világítani, villódzni is tud, ami egy hangeszköz esetén nem túl fontos. A vezérlés történhet okostelefonon keresztül egy applikáció segítségével, és Bluetooth kapcsolattal vezeték nélküli úton is küldhetőek zeneszámok az NFC támogatású eszközre. A Party Chain Mode funkció aktiválásával a készülék szinkronizálható más, High Powered Audio termékkel, így például a másik újdonsággal, a Shake-X3D fantázianevű modellel.

Sony Shake-X3D
Sony Shake-X3D [+]

Ez is tud világítani, és szintén jó hangos (RMS 1200 W, 114 db SPL). Ellátták a Sony DSEE HX technológiával, amely papíron képes arra, hogy a satnya, tömörített fájlok megszólalását is dinamikussá, élettelivé tegye. Ebből sem hiányoznak a különféle DJ effektek, szintén támogatja a Bluetooth kapcsolat megteremtését, és vezérelhető Android vagy iOS alapú telefonnal vagy tablettel. A Shade-X3D készülék 2015 májusától, míg az MHC-V7D júniustól lesz elérhető hazánkban egyelőre még ismeretlen áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés