A Sony még idén bejelenti a PlayStation 4K-t?

A pletykák szerint igen, és egy fejlesztő is megerősítette, hogy hamarosan megkapják a végleges tesztcsomagot.

Még áprilisban derült ki, hogy a Sony tervez egy új PlayStation 4 verziót, ami a Neo kódnevet viseli, és a PlayStation 4K nevet kapja. Ennek akkor ismert, amolyan előzetes paramétereit az alábbi hírben részleteztük, és azóta már az is kiderült, hogy egy fejlettebb GCN IGP-t kap.

A GameBlog.fr szerint a Sony szeptember 7-én mutatja be a terméket egy New York-i rendezvény keretében. Utóbbi azért is lehetséges, mert a vállalt a PlayStation 4-et is hasonló módon leplezte le, tehát követhetik a hagyományokat.

Bár ez még mindig pletykának tekinthető adat, de a KennyLinder néven ismert, Sony-hoz köthető fejlesztő szerint a fenti dátum reális lehet, ugyanis hamarosan megkapják a végleges tesztcsomagot, ami feltételezi, hogy a fejlesztés tulajdonképpen a végéhez közelít.

Szintén érdekesség, hogy a Nintendo is egy őszi bemutató keretében rántaná le a leplet az új, NX kódnevű gépről, így nem elképzelhetetlen, hogy a Sony csupán erre szeretne reagálni annak érdekében, ne csak az egyik fő riválisára figyeljen a világ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés