Hirdetés

Hivatalos, aktív zajszűrős fülhallgatót kap a PlayStation 4

A Sony a PlayStation 4-et már korábban megtisztelte egy vezeték nélküli fejhallgatóval, és most bejelentették, hogy decemberben elérhető lesz az In-ear Stereo Headset nevű termék is, amely egy aktív zajszűrős fülhallgató.

Az In-ear Stereo Headset legfontosabb funkciója az AudioShield technológia, amelyet aktiválva lényegében teljesen kiszűrhetők a környezetből beszűrődő zajok. A rendszert az aktív mivolta miatt USB-s aljzaton keresztül tölteni is kell, és ilyen formában 15 órán keresztül biztosít zavartalan működést. Az egész AudioShield technológia tetszőlegesen kikapcsolható, ha éppen nincs rá szükség, és ilyenkor a beépített akkumulátort sem fogyasztja.

A 13 mm-es hangszórókkal rendelkező fülhallgató a 3,5 mm-es jack csatlakozóval természetesen ráköthető a DualShock 4 vezeték nélküli gamepadre is, illetve van beépített, manuálisan aktiválható mikrofonja, valamint a vezetéken ott az elmaradhatatlan hangerőszabályzó is.

A Sony az újdonságot nem csak a PlayStation 4-hez szánja, így gyakorlatilag az In-ear Stereo Headset bármilyen 3,5 mm-es jack aljzattal rendelkező eszközön üzemképes, emellett a csomag része a kicsi, a közepes és a nagy füldugó, amelyek közül a felhasználók kiválaszthatják a fülüknek legjobb opciót.

A PlayStation 4 hivatalos Sony In-ear Stereo Headsetjéért 90 eurót kell majd fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés