Hirdetés

Idén is megújul a PlayStation 3?

A PlayStation 3 több évvel korábbi startja óta már sokszor megújult, ami egy konzol esetében nem nevezhető újdonságnak. A gyártók folyamatosan fejlesztenek az előállítási költség csökkentése érdekében, és természetesen így tesz a Sony is. Idén érkeznek a CECH-4000 sorozatba tartozó masinák, melyek az elődökhöz képest még kisebbek lesznek, és várhatóan olcsóbbak is.

Az eddigi információk szerint CECH-4011A, -B és -C jelzésű modellek érkeznek, melyek között a tárkapacitás lesz a különbség. Az adatokat rendre 16, 250 és 500 GB-os meghajtó tárolja majd. Nyilvánvaló, hogy az utóbbi két modellnél ekkora tárhely csak HDD-vel jöhet szóba, ám a 16 GB-os megoldás flashmemórával dolgozik. Az is kitalálható, hogy a CECH-4011A jelzésű verzió lehet a legolcsóbb, és minden bizonnyal a 4 GB-os Xbox 360 ellen kerül bevetésre.

Ez lenne az új PlayStation 3? Ez lenne az új PlayStation 3?
Ez lenne az új PlayStation 3? (forrás: tecnoblog) [+]

A hírek szerint az új modellek vékonyabbak és kisebbek is lesznek, ami azt is előrevetíti, hogy a fogyasztás is csökken. Persze megerősített adatok nincsenek, de a pletykákra már mindenki kész tényként tekint, így valószínű, hogy hamarosan megjelennek az új modellek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés