Hirdetés

Működés közben láttuk a Sony megújult akciókameráját

A Sony régi versenyzőnek számít az akciókamera fronton, és a vállalat a korábbi tapasztalatokat hasznosítva egy továbbfejlesztett modellel állt elő 2016 elején, amelyet már Magyarországon is bemutattak. A HD-AS50 készülékházát a régebbi modellekhez hasonlóan plexi tokba kell bújtatni, ilyenkor akár hatvan méteres vízmélységben is lehet felvételeket készíteni.

Sony HD-AS50
Sony HD-AS50 [+]

A 11 megapixeles Exmor R BSI CMOS szenzorral modellbe továbbfejlesztett képstabilizátor került, amely a korábbinál jóval hatékonyabb munkát végez, aminek köszönhetően még gyors, rázkódó mozgások esetén is élvezhető képet produkál. Ezt demonstrálták is működés közben, és a végeredmény eléggé meggyőzőnek tűnt. Emellett ellátták 3x nagyítás funkcióval is, ami ebben a szegmensben szokatlan extrának számít.

Sony HD-AS50
Sony HD-AS50 [+]

Ki kell még emelni, hogy a felhasználó választhat a keskeny és széles látószög között, ami nem újdonság, de attól még hasznos szolgáltatás. Full HD felvételek elkészítését biztosítja másodpercenkénti 60 képkockás rögzítési sebesség mellett, de 720p mód esetén ez az érték megduplázható. Emellett bekapcsolható a 4K TimeLapse funkció is, és természetesen állóképek is lőhetőek a segítségével. A Sony HD-AS50 akciókamera becsült fogyasztói ára 69 850 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés