Hirdetés

Popsztárokkal fog össze a Sony a Hi-Res audió tartalmak népszerűsítéséért

A Sony Corporation és a Foo Fighters bejelentette együttműködését, melynek keretein belül világszerte népszerűsítik a prémium minőségű, nagy teljesítményű hangélményt az arra fogékonyak körében.

Sony Hi-Res
Sony Hi-Res [+]

A legendás Nirvana romjain alakult Foo Fighters hamar óriási zenekarrá nőtte ki magát, és az együttes most már a 20. születésnapját ünnepli. A két évtized alatt több mint 20 millió nagylemezt adtak el, miközben számtalan zenei elismerést zsebeltek be – beleértve a nem kevesebb, mint 11 Grammy-díjat. A Foo Fighters híres arról, hogy mindig nagy hangsúlyt fektetett a jó minőségű megszólalásra, legyen szó az élő fellépésekről épp úgy, mint a stúdiófelvételekről, így a  banda legutóbbi albuma, a Sonic Highways is ennek jegyében készült.

Foo Fighters
Foo Fighters (forrás: MTV) [+]

A Sony épp emiatt a Foo Fighterst – egyéb partnerei mellett – kiemelt szövetségesnek tekinti, mivel együttműködésükben jelentős potenciát lát, hogy közös erővel világszerte megismertethessék a zene szerelmeseivel a Hi-Res technológia varázsát és értékét. A japán konszern 2013 óta folyamatosan bővíti Hi-Res kompatibilis termékeinek palettáját egyedi audiotechnológiai megoldásokkal, továbbá a teljes zeneipart átölelő együttműködésekkel népszerűsíti a Hi-Res hangformátumot, mely papíron hitelesen adja vissza az eredeti felvételt, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a zenét ugyanabban a formában élvezhessék, ahogy azt a művészek megálmodták.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés