Hirdetés

A Sony elindítja a saját Netflix riválisát

A Bravia Core a vállalat saját, felső kategóriás televízióin érhető el.

A Sony bejelentette, hogy egy saját, exkluzív tartalomszolgáltatást indít, amelyen nyilván a Netflix, az Amazon Prime, illetve a többi hasonló megoldás alternatívájának szánnak. Ez a Bravia Core, amely jelenleg a Sony Bravia XR modelleken (Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J) érhető el.

A cégtől kapott információk értelmében a felhasználók több, mint 300 filmből álló adatbázisból válogathatnak, amelynek részét képezi többek közt a Venom, a Nyúl Péter, a Szellemirtók, a Szárnyas fejvadász 2049 és a Jumanji: Vár a dzsungel. A rendszer kreditalapú, tehát fizetni kell a tartalmakért.

Az A90J és Z9J televíziókhoz 10, míg a további BRAVIA XR modellekhez 5 kredit tartozik. Ezen túlmenően a Bravia Core használatával a felhasználók feliratkozhatnak egy kiváló filmválogatásra, amelyet akármikor, korlátlan alkalommal megtekinthetnek, akár 4K HDR minőségben.

Ha miden igaz, akkor a  Bravia Core hozzáférést biztosít a legnagyobb IMAX Enhanced filmgyűjteményhez, amelyeket Bravia XR készülékekre optimalizáltak, felújított IMAX képi világgal és surround hangzással. A csomag részét képző Studio Access mód használatával a nézők betekintést kaphatnak kulisszák mögötti felvételekbe, interjúkba és megannyi extra tartalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés