Hirdetés

Online streaminget biztosító okosdoboz jön a Sonostól

A vállalat jövőre színre lép első, többfunkciós, Pinewood kódnév alatt futó okosboxával

A Sonos 2002-es alapítása óta a hangeszközökre koncentrált, amit már a nevével is jelezni kívánt. Jövőre azonban a cég egy radikális lépéssel más irányokba is elindul.


[+]

A konszern elnöke, Patrick Spence felhívta a figyelmet arra, hogy következő esztendő egy új ciklus kezdetét jelenti. Ennek keretein belül a vállalat színre lép első fejhallgatójával. Ez azonban nem is a legnagyobb durranás, hiszen érkezik a jelenleg Pinewood kódnév alatt futó okosdobozával is, amelyhez hasonlóval sem találkozhattunk eddig a Sonos kínálatában.

Ez a jelenleg rendelkezésre álló információk értelmében egy olyan megoldás lesz, amely lehetővé teszi különféle tartalmak online streamelését. Emellett egyfajta okosotthon központként is funkcionálhat, és így biztosíthatja a különféle csatlakoztatott eszközök vezérlését, illetve segítségével létrehozhatóak egyszerűen több komponensből álló hangrendszerek is a kompatibilis eszközök segítségével. Kíváncsiak vagyunk, hogy ebből végül mi valósul meg, de abszolút logikusnak tűnik a vállalat ilyen irányba történő elmozdulása.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sonos

Előzmények

Hirdetés