Hirdetés

Már VGA-val együtt is szállítja eGPU-házait a Sonnet

Ez egy elég jó döntés manapság, amikor különálló formában VGA-t venni kvázi lehetetlen.

Az eGPU megoldásairól ismert Sonnet bejelentette, hogy a jövőben az egyes eGPU-házait VGA-val együtt is szállítják. Konkrétan a DuoModo xMac mini/eGPU Desktop és Rackmount, a DuoModo eGPU Module, illetve az eGPU Breakaway Box 750/750ex kap új kiadást, amely az eredeti csomagtól annyiban különbözik, hogy gyárilag beszerelésre kerül egy AMD Radeon RX 6900 XT.


[+]

Arra is kínál a Sonnet megoldást, ha a felhasználó már rendelkezik a fenti eszközök valamelyikével, vagy esetleg egy 2019-es Mac Pro számítógéppel, de még mindig nem tudott VGA-t szerezni. Ebben az esetben a vállalat egy frissítőcsomag formájában kínálja az AMD Radeon RX 6900 XT-t.

Az egyetlen probléma az ár, ugyanis a cég a Radeon RX 6900 XT-ért 1799 dollárt kér önmagában, vagy extraként felszámolva a kiválasztott eGPU-ház mellé. Viszont a célpiacot az Apple felhasználói jelentik, akik amúgy is hozzászokhattak a magas árcédulákhoz. Ettől függetlenül a Sonnet megoldásai a Windows 10 és 11 operációs rendszereket is támogatják, ha az adott PC rendelkezik megfelelő Thunderbolt interfésszel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés