Hirdetés

SLI-re koncentrál az új GeForce driver

Az NVIDIA elérhetővé tette legújabb, WHQL aláírással rendelkező, 353.62-es meghajtóprogramját. Az új eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 8, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.15.0428-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Az új drivercsomag a korábbi meghajtóhoz viszonyítva a szokásos hibajavítások mellett új profilokat vezet be az egyes játékokhoz. Hai Zhaqn Shi Jei, a Killing Floor 2, a Motocross, a MotoGP 15 és a Total War: Arena. Mindemellett elvileg a Batman: Arkham Knight is jobban fog működni, márha ennek az állításnak a botrányos és visszavont PC-s port mellett van értelme. Változott még az Assassins Creed: Unity profilja is, ugyanis különböző problémák miatt letiltásra került az SLI módon belül az élsimítás.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés