Hirdetés

Alder Lake-N platformra épülő mini PC a Simply NUC logójával

A 15 wattos CPU-val érkező újdonságot nem csak otthon, de akár olcsó peremhálózati eszközként is bevethetjük.

A Simply NUC egy négymagos, 3,4 GHz-ig turbózó Intel N95 processzorral szerelt minigépet mutatott be, ami 8 GB DDR4-3200 memóriával, illetve 256 GB-os, M.2 formátumú SATA SSD-vel jön, és a Zircon nevet kapta.


[+]

A NUC12ZRN típusjelű, üzleti besorolású csöppség legfeljebb 32 GB RAM-ot tud kezelni, valamint az M.2 2280-as aljzata támogatja a PCI Express 4.0 interfészt, és az Intel AC 7265 Wi-Fi/Bluetooth 5.0 modul mellett egy Intel i225-V kontroller által hajtott, 2,5 gigabites Ethernetet is hadrendbe állít.


[+]

A 2,5 hüvelykes beépítőhellyel ellátott készülékház elején két USB 3.2 Gen2 Type-A, meg egy DisplayPort alt módos USB 3.2 Gen1 Type-C kapu sorakozik a 3,5 mm-es jack szomszédságában, míg a jobb oldalon egy microSD kártyaolvasó táborozott le, hátul pedig újabb két USB 3.2 Gen2 Type-A csatlakozó állomásozik a két HDMI 2.0 kimeneten, a 36 wattos adapter számára odakészített DC konnektoron, továbbá az előbb említett RJ-45 csatolón kívül. A VESA felfogatáshoz szükséges készlettel értékesített masina hivatalosan Windows 11 Home/Pro, Windows IoT és Ubuntu Linux operációs rendszerekkel használható.


[+]

A garanciaidő 3 év, és az alapkiépítés (nettó) 200 dolláros áron már előrendelhető a cég webshopjában, ám a termék leszállítása még novemberig várat magára. Abban az esetben, ha egyedi konfigurációt szeretnénk, a  sales@simplynuc.com e-mail címre kell küldenünk egy elektronikus levelet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés