SimpleTech külső tárolók érkeznek

A SimpleTech Pro Drive és Duo Pro Drive külső tárolói nagy tárterületet és széleskörű csatlakozási lehetőséget kínálnak. Előbbi fel van szerelve USB 2.0, FireWire 400, FireWire 800 és eSATA csatlakozóval, míg utóbbiról a FireWire már hiányzik. A biztonságról sem feledkezett meg a gyártó, egy adatmentő szoftvert (Fabrik Ultimate Backup) is mellékel. Segítségével fontosabb adatainkat nemcsak helyben menthetjük el, hanem egy interneten keresztül elérhető, alaphelyzetben 2 GB-os tárterületre is. Ez a tárterült havi 4,95 dollárért korlátlanná válik. Mindkét egység rendelkezik biztonsági zárral, így lopás ellen is biztosítva vannak. Windows és Mac operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilisek, 3 év garanciát vállal rájuk a gyártó.

SimpleTech Pro Drive
[+]

A kisebbik Pro Drive 500, 750 és 1000 GB-os tárterülettel rendelkezik, belsejében egy darab merevlemez teljesít szolgálatot. Hűtését a külső burkolat szellőzőin átáramló levegőre bízták. Még ebben a negyedévben megérkezik belőle az 1500 GB-os verzió is, a jelenleg kapható 1 TB-os egység ára 280 dollár.

SimpleTech Duo Pro Drive
[+]

Nagyobbik testvére a Duo Pro Drive 1000, 1500 és 2000 GB-os tárterülettel rendelkezhet, belsejében két merevlemez található. Különlegessége, hogy a meghajtókat RAID 0 vagy RAID 1 módban is képes kezelni, attól függően, hogy a nagyobb sebesség vagy az adatok biztonságos tárolása a cél. A merevlemezek hűtését itt már egy automatikusan szabályozott fordulatszámú ventilátor is segíti. Ebben a negyedévben megjelenik a 3000 GB-os változat is, a jelenleg is elérhető 2 TB-os modell ára 550 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés